Tijdens een coaching bekijken we waar je blokkades zitten en hoe deze getransformeerd kunnen worden.

We werken met o.a. het opschonen van familielijnen, het aanpassen van je blauwdruk en het uit elkaar halen van verstrengelde energievelden met bijvoorbeeld een (ex-)partner.

Elke coaching is maatwerk. Aan de hand van een (telefonische) intake, maar ook in het moment zelf, bekijken we wat nodig is om je verder te helpen.

Een coachingstraject bestaat uit minimaal drie sessies, gezien het proces dat je doormaakt. Vaak komt er na een eerste sessie al veel los, waar ik je graag goed in wil ondersteunen. Daarom geef ik er de voorkeur aan om samen een traject aan te gaan. Dat geeft je de ruimte om nieuwe inzichten te krijgen en ook te kunnen verwerken en integreren. Als je na de eerste coaching geen aansluiting voelt ben je niet verplicht het traject af te maken.

Tijdens een blauwdruksessie gaan we samen bekijken tegen welke thema’s* je aanloopt in je leven. Door deze thema’s in de kern aan tepassen kun je meer gaan leven vanuit jouw ziel.

* Bijvoorbeeld: gebrek aan zelfvertrouwen, leven vanuit je hoofd, moeilijk kunnen focussen, anderen op de eerste plek zetten.

 

We bekijken welke thema’s er al generaties lang in de familie zitten. Dit gebeurt heel vaak zonder dat we ons hiervan bewust van zijn en ook zeker niet met opzet.

Deze thema’s mogen bij jou stoppen en getransformeerd worden, zodat je ze niet doorgeeft aan jouw kinderen. Hierin bekijken we de vaderlijn en de moederlijn van de familie apart.

Tijdens alle contacten die je hebt gedurende de dag wissel je energie uit. Bij mensen die dicht bij je staan, zoals ouders, (ex-)partners, broers en zussen kan het zijn dat de energieën met elkaar verweven zijn geraakt. Hierdoor kun je ‘last’ hebben van anderen zonder dat je bij ze in de buurt bent. Door deze energieën uit elkaar te halen, kom je beter in je eigen energie.

 

Wil je meer informatie of bekijken of een coaching iets voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met me op.