• Hey Quirine,

Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de sessies die ik bij je heb gevolgd. Ze zijn zo enorm waardevol geweest voor mij ♥️🙏🏼

Ik merk dat ik veel beter bij mijn emotie kan komen. Dat ik veel meer écht bewust kan genieten van de kleine dingen, maar ook beter bij mijn pijn en verdriet kan.

Ik merk ook dat ik me al iets beter kwetsbaar durf op te stellen naar de mensen om me heen, ondanks dat het me niet makkelijk werd gemaakt. Toen ik de laatste keer uit onze sessie kwam en de opdracht kreeg om hulp te zoeken bij vrienden, kreeg ik namelijk direct van een aantal van mijn vrienden een hulpvraag die voor mijn gevoel veel belangrijker was op dat moment dan mijn eigen hulpvraag en dus heb ik mezelf weer aan de kant geschoven en ben ik volledig in survival modus gegaan en heb ik 24/7 voor hen klaargestaan (vooral voor die vriendin die ik vrijdagavond zou zien). Ik heb afgelopen maandag wel met haar gebeld en me toen volledig kwetsbaar opgesteld en alles wat ik voelde met haar gedeeld en dat heeft onze band nu al zoveel versterkt. Dus ik merk echt steeds meer verandering en groei bij me.

Wilde dit even met je delen zodat jij ook ziet en voelt wat je coaching sessies met mensen doet 🥰

Liefs L.G

 • Cacao ceremonie van Maris

Deze e-mail ontving ik van iemand die bij mij een 1 op 1 coaching met cacao heeft gedaan. Zo dankbaar!!

Dit is wat ze deelde op social media:

Ik ben dankbaar voor de fijne cacao ceremonie mede dankzij de mooie zangstem, fijne ruimte en veilige bedding van Quirine de Natris .
Het was een diepe reis. De vlinder engel stond me bij aan het einde van de reis, precies zoals het bedoeld is en waar ze voor staat.
Op de terugweg naar huis was de eerste zin die uit de CD speler kwam, I believe in Angels.
Thanks universum, thanks angels, thanks signaaltjes, thanks Quirine voor de fijne ontmoeting. Ik ben dankbaar nu 💗

 • Coaching  met cacao | 1 op 1 A.H.

Deze e-mail ontving ik van iemand die bij mij een 1 op 1 coaching met cacao heeft gedaan. Zo dankbaar!!

Inmiddels zijn we 2 weken verder en ik wilde je nog laten weten hoe het gaat sinds de cacao ceremonie.
Want wat een verlichting was dat! Ik heb jarenlang gemediteerd in een groepje en daar werd steeds gesproken over verlichting en ik begreep nooit zo goed wat daarmee bedoeld werd, maar ik voelde/voel me zooo licht sinds de ceremonie, alsof er letterlijk 20 kg van me af is gevallen. Een aantal klachten die ik had zijn ook beduidend minder geworden, met name het strakke gevoel in mijn bovenlichaam en ik heb super veel mooie inzichten gehad door de ceremonie. Er zijn emoties en gevoelens naar boven gekomen waarvan ik niet eens wist dat die er waren. Ja, het heeft echt super veel met me gedaan, waarvoor 1000x dank!

 • Cacao ceremonie

Echt weer 1000x dank voor vanmorgen. Doet zoveel met me!
Je doet heel mooi werk en ik vind je een heel integer en mooi persoon! Ik ben je heel dankbaar. 🙏🏻
Spreek ik vanuit mijn hart én mijn waarheid 🤪🤪

 • Cacao ceremonie | B.P.

Onlangs heb ik voor het eerst deelgenomen aan een cacaoceremonie bij Quirine van Lichtwerkers.

Het werd een bijzondere ‘meditatiereis’ voor me!

De verwarmende cacaodrank die voorafgaand werd uitgedeeld werkt ‘hart openend’ en dat heb ik gemerkt. De intentie die ik inbracht in de meditatie werd zeer ontroerend en wonderbaarlijk voor mij ‘uiteengezet’. Het gaf letterlijk een hartverwarmend en diep rakend antwoord op mijn vraag.

Dank je Quirine, voor deze prachtige ervaring! Ik kom zeker nog eens ervaren!

Quirine creëert op natuurlijke wijze een warme, kalme sfeer bij haar cacao ceremonie. Zij begeleidt de groep liefdevol en heeft daarnaast scherp oog voor de individuele beleving van de deelnemers – ze coacht je daar waar nodig. De cacao ceremonie bij Quirine is een toegankelijke, zachte innerlijke reis. Een bijzonder mooie ervaring die ik iedereen zou aanraden.’ 
 • Cacao ceremonie | Nicolle
Je kent dat wel, je wil gaan mediteren maar vind maar niet je eigen rust, je bent druk in je hoofd en maakt geen ruimte. Door een cacao ceremonie van Quirine te volgen kom je al in een warme fijne bedding binnen en heeft het mediteren in een groep een groot voordeel. Door de cacao kon ik er goed bij blijven en met focus en aandacht naar mooie stukken kijken. Een mooie ervaring waarbij ik in een diepe trance meditatie naar mooie delen in mijzelf kon kijken.
 • Coaching | Marcel
Hoi Quirine ,
Heb het even een weekje laten bezinken. Het mooie is dat het zeker iets teweeg gebracht heeft ,
en direct tijdens de sessie voelde ik ook al reactie.
Graag zou ik ook nog eens teruggaan naar mijn vroege jeugd , op de een of andere manier komen er
soms dingen boven drijven , flarden met herinneringen .
Alvast een prettig weekend ,
Mvg Marcel
 • Coaching | Andre

Quirine is een doortastende vrouw. Haar wijsheid en puurheid gaven mij direct rust en vertrouwen om mij te openen met mijn vragen over mijn leven en relaties. Zij liet mij op een heldere manier niet weglopen voor waar het echt om ging. Wat mij was overkomen en wat ik had gedaan waren thema’s die ik zonder haar niet had kunnen doorgronden. Door visualisatie en doorvoelen heb ik mijzelf kunnen vergeven en ben onderweg naar puurder en echter te leven. De manier van coachen en vooral haar kennis en kunde en gevoel van humor maken dat ik geregeld bij haar terugkeer met levensvragen. Mijn energie is steeds meer stromende. Quirine is puur, no nonsense en zuiver. Zij is zeer discreet. Dankbaar dat ik haar ben tegengekomen, André 48 jaar Systemisch Coach[

 • Cacao ceremonie | Juliette

De ceremonie begon zaterdag om 10 uur in de ochtend. Iedereen nam plaats op een matrasje en we kregen uitleg. In de ochtend voorafgaand mochten wij niets eten en geen cafeïne houdende dranken drinken, zodat de cacao goed opgenomen zou worden. Ik wist vooraf niet zo goed wat ik kon verwachten, dus ging er helemaal open in.We kregen een korte uitleg en de cacao werd ingeschonken en uitgedeeld. Het was een soort lauwwarme chocolade ‘melk’ gemaakt van rauwe chocolade, thee en nog wat ingrediënten zoals cayennepeper (voor betere opname) en honing om het te zoeten. Ik hou erg van pure chocolade en vond het drankje echt superlekker. Maar daar waar de meningen in de groep over verdeeld. ? Tijdens de ceremonie is het de bedoeling om het glas in je handen te houden en een intentie mee te geven aan het drankje voordat je het opdrinkt.

Na het drinken gingen we in een fijne houding zitten of liggen en volgden we de begeleide meditatie van Quirine, de ceremonieleidster. Ik volgde de mediatie en voelde diverse lichamelijke sensaties. Je kan het omschrijven als een meditatie+. Een meditatie met net even dat extra’s wat ervoor zorgt dat je heerlijk kan zakken in je lichaam.

Voor mij voelde het als een hele zachte, liefdevolle reis. Het was een fijne meditatie, de sensaties waren fijn en ik zag ook mooie beelden die mij emotioneerde. Ik merkte ook dat muziek en geluiden heel mooi binnenkwamen. Het was alsof ik op dat moment nog bewuster openstond, dan normaal. Het voelde als thuiskomen bij mijzelf waarbij mijn ego even minder aanwezig was.

Na 2 uur was de meditatie over en bespraken we onze ervaring na in de groep. Het zachte en liefdevolle heeft iedereen ervaren, maar wat iedereen zag was anders. De een ging op reis naar het universum en vorige levens, de ander zag kleuren, weer een ander was in slaapgevallen en zelf voelde ik voornamelijk sensaties in mijn lijf. Zo leuk hoe bij iedereen weer andere zintuigen geactiveerd worden.

Ik vond het dus een fijne ervaring en zal dit binnenkort zeker nog een keer doen. En ben ook benieuwd wat ik de volgende keer ga voelen, zien of ervaren. Dan weet ik iets beter wat te verwachten en te voelen zodat ik daar nog meer in kan zakken en meegaan.

 • Coaching | Ervaring S.B.
Laatst kwam er iemand bij mij met als hulpvraag om de verstrengelde energie van de ex-partner uit elkaar te halen.
Na een kort voorgesprekje zijn we aan het “werk” gegaan. Waarbij we van allerlei thema’s tegen kwamen die geheeld mochten worden.
Een paar dagen later kreeg ik deze mail:

Hoi Quirine,

Ik wil je nog even hartelijk bedanken voor vandaag. Ik heb verder geen vermoeidheid ervaren. Alleen paar positieve interne energie eigenlijk.
Ik ben weer veel wijzer geworden vandaag en dat gaat veel verder dan alleen het stukje energie met mijn ex waar ik voor kwam. Ik heb op een dieper level ervaren dat ik naar mijn eigen lichaam en gevoel kan luisteren als ik er maar de aandacht aan besteed die het verdient.
Ik vind het een bijzondere ervaring.
Liefdevolle groet, S.B.
 • Coaching | Ervaring Monique

Na de krystal training (deel 1 en 2) gedaan te hebben bij Praktijk Krystal olv Quirine en Hanny bleef ik kampen met een stuk boosheid, wat voelde als een blokkade op de zonnevlecht. Quirine opperde toen om bij haar een coaching te doen en zo gezegd zo gedaan.

Ik vond het best spannend omdat ik niet wist wat ik moest verwachten, maar mede door de omgeving die ik goed ken en de professionaliteit van Quirine was ik al snel op m’n gemak.

We gingen terug naar m’n eerste herinnering aan het moment wanneer ik heel boos was ( eerste dag kleuterschool) , naar voor m’n geboorte , naar m’n blauwdruk. We hebben behoorlijk wat blokkades zoals de boosheid, gebrek aan zelfvertrouwen en angst opgeruimd, om vervolgens weer naar het nu te gaan.

Aansluitend hebben we geprobeerd de blokkade op de zonnevlecht , welke voor mij aanvoelde als een platte harde schijf die onderhuids zat, op te ruimen. Het koste veel “kruim” en het was hard werken maar mede door Quirine is dat gelukt. Het voelde alsof ze het hele “gevaarte” letterlijk uit me trok ( ik kon het echt voelen) .

De tweede keer dat ik kwam was omdat het voor mijn gevoel niet klaar was. Ik had voornamelijk pijn ter hoogte van de zonnevlecht maar dan op m’n rug.

We zijn opnieuw de hele sessie gaan doen en op dat moment kwamen mijn partner en twee zoon’s aan bod. Ook nu weer het hele ritueel volbracht en heeft Quirine de plek op m’n rug behandeld .

Verder had ze het advies om niet via woorden met mijn zonen en partner over gevoel e.d  te communiceren maar dmv de “onderlaag”.

En werkelijk het werkt . Na de eerste “sessie” heb ik hele mooie gesprekken gehad, uit het niets en niet gepland , met alle drie mijn kinderen. De boosheid is grotendeels weg. Ik geniet meer, relativeer meer , heb meer vertrouwen in mezelf.

Wonderbaarlijk hoe dit met behulp van Quirine is gelukt.

Quirine voelde voor mij zo vertrouwd dat ik deze coaching ook bij haar heb durven doen. Ze is kundig en heel zachtaardig, ondanks de spanning die ik de eerste keer voelde bij mezelf kon ik me volledig overgeven.

 

Super bedankt Quirine, liefs Monique

 • Coaching | Ervaring Marijke

Lieve Quirine.
Na… uh… hoe het ook heet ( soort of rebirthing ) gaat het steeds beter met me. Elke keer is er iets wat beter wordt of dat er een ander inzicht is. Ik heb het niet bijgehouden.
Maar vorige week vrijdag werd ik wakker en voelde dat de stress uit mijn lichaam was verdwenen.
En dat wil ik jullie toch vertellen.
Heel belangrijk.
De rust!
Nogmaals dank jullie wel voor de liefde en aandacht en kennis.
Alle liefs van Marijke

 • Coaching | Elian

Quirine heeft me goed geholpen met het formuleren van mijn echte hulpvraag. Ze kan goed aanvoelen wat er voor jou in dat moment nodig is. Ze heeft me geholpen dichter bij mijn gevoel en mijn innerlijke weten te komen waardoor ik meer rust en vertrouwen ervaar.

Lieve groet, Elian

 

 • Coaching | Caroline

Wat een mooie, bijzondere ervaring. Enorm sterk gevoel om te mogen ervaren. Dat je samen met Quirine zo aan de slag kan zijn met wat er is en wat aangegaan mag worden. Het heeft me verrijkt. Quirine is geweldig, precies wat nodig is, vanuit rust en energie.

Liefs! Carolien

 • Coaching | M

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Quirine ondanks het vreemd is m’n gevoel en gedachte met een vreemde te delen. Ik vind je een warme en fijne vrouw
Je knuffels geven warmte
M.v.g. M

 • Coaching | T.R

Ik wil je nog even bedanken voor de fijne coaching van afgelopen donderdag. Gedurende de dagen ben ik de inzichten die ik kreeg echt gaan beseffen. Dat was heel fijn. Ik kom nog bij je terug voor een nieuwe datum ??