Als ziel komen we hier op aarde om één van de twaalf levenslessen te leren.

We kiezen zelf een primaire levensles uit om in dit leven te leren. Om deze les te leren zijn er andere zielen die ervoor kiezen om jou hierbij te helpen. Deze zielen komen op je pad. Denk daarbij aan je ouders, broers en zussen in het gezin waarin je geboren wordt, maar ook aan relaties die je aangaat met partner(s), vrienden en aan werkrelaties. Deze mensen kunnen jou triggeren om jouw les te gaan leren.

Tijdens een coaching bekijken we wat jouw levensles is. Door inzicht te krijgen in jouw les kun je hier makkelijker mee leren omgaan of er zelfs voor zorgen dat je er geen ‘last’ meer van hebt.

Vaak is het zo dat als je je levensles geleerd hebt, je jouw passie kunt gaan leven of inzicht kan krijgen over je passie en wat jouw zielendoel is in dit leven.

Om goed om te leren gaan met jouw levensles is het aan te raden minimaal één vervolgsessie in te plannen. Hierin kunnen we werken aan wat er tijdens de eerste sessie naar boven is gekomen. In deze sessies laten we ons leiden door ons gevoel. Om patronen of thema’s te kunnen helen, te transformeren of aan te pakken op de manier die nodig is.

Plan een levensles coaching