De energie van de aarde verandert iedere dag. Dit is te meten door bijvoorbeeld de Schumann-resonantie, die dat meet en theoretisch verklaard.

Voor veel mensen is deze verandering ook goed voelbaar en dat is niet altijd fijn. Zodra je leert meebewegen met deze veranderingen, kom je beter in de flow van de dag. Als je dat niet doet kan het zijn dat je last krijgt van bepaalde klachten.

Klachten ontstaan als je lichamelijke frequentie sterk afwijkt van de frequentie van je omgeving. Het voelt dan alsof er iets niet helemaal lekker loopt. Je voelt je emotioneel, zonder dat je daar woorden voor hebt. Je kunt het geen plek geven. Het kan ook zijn dat je ineens heel moe bent, zonder dat daar een aanleiding voor is.

Op 12-12-2012 kwam er een nieuwe aarde-energie. De Maya’s voorspelden dat de aarde op die datum zou ophouden te bestaan. Het zou het einde van de wereld zijn. En ze hadden gelijk! Alleen moet hun voorspelling niet letterlijk worden genomen. Het heeft te maken met de energieshift. We zijn eind 2012 van de derde dimensie naar de vijfde dimensie gegaan en op dat moment is ‘de nieuwe aarde’ ontstaan.

De nieuwe aarde waarin het de bedoeling is dat we wakker worden en ons gaan ontwikkelen, zodat we een hemel of thuis op aarde kunnen creëren voor ons allemaal.

 Iedereen mag in zijn eigen kracht gaan staan.

Met Lichtwerkers is het mijn bedoeling om mensen in deze transformatie mee te nemen. Om mensen wakker te maken! Zo maken we met z’n allen onze tijd hier op aarde een stukje

 

Oefening voor de nieuwe aarde energie

Ga staan of zitten op een rustige plek.

Haal drie keer adem: in door je neus, uit door je mond.

Visualiseer dat je energie uit de aarde haalt.

Benoem voor jezelf daarbij de datum van de dag waarop je dit doet.

Laat de energie naar binnen stromen.  Via je voeten, in je benen, je bekken, je romp, je schouders, en dan via je armen tot in je handen en vingertoppen, naar je keel en je nek en als laatste naar je hoofd!

Sluit af door weer drie keer adem te halen. In door je neus, uit door je mond. Zo zorg je ervoor dat deze energie verankerd wordt in je lichaam en zo in je hele systeem.