Ik werk al geruime tijd met mensen op een energetische manier.

Sinds 2016 is mijn leven ingrijpend veranderd. Ik ben bewust gaan kijken naar mijn leven. Waar wil ik naartoe? Wat vond ik echt belangrijk?  Ik ben bewuster keuzes gaan maken en meer vanuit mijn gevoel en mijn hart gaan leven. Het heeft me zoveel gebracht dat ik dit graag met veel mensen wil delen. Naar mijn gevoel wordt de wereld hier een stuk mooier van!

Ik ben er achter gekomen dat ik door mijn visie mensen kan laten ontwaken en helpen hun blokkades op te lossen

Ik werk onder andere met liefdevolle energie, heling, stenen, energie, energetisch werk en mijn stem.

Liefs, Quirine

Een kleine greep uit wat ik o.a. doe

Voel je welkom om rond te kijken op mijn site en contact met me op te nemen

In individuele coachingsessies gaan we aan de slag met waar je op dit moment behoefte aan hebt. Wat wil je helen? Welke groei wil doorgemaakt worden?

Via Lichtwerkers verzorg ik een aantal trainingen om je handvatten aan te reiken en je te helpen in je persoonlijke groei en -ontwikkeling.

Bekijk hier een aantal van mijn video’s waarin ik uitleg geef over wat er allemaal op je pad kan komen en waar je mee aan de slag kunt.

 

Steve over mij:

Quirine has a gift to be able to match people to what they need to heal and get the most out of life. Her guidance is aimed at empowerment and healing and she offers a direct connection to spirit. We are so happy to see that she has taken our suggestion and is making her gifts available to everyone. If you are ready for the next step in your life you may have just found it. 

Over Steve Rother

Spokesman for the group Author, Teacher, Channeler. Five times presenter at the United Nations.