The Womb is not a place to store fear and pain,

The Womb is a place to create and give birth to life.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen,
de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De Rite of the Womb is de 13e rite van Munay-Ki

the Rite is een blessing voor de baarmoeder, een mooi cadeau aan jezelf.

Dit vrouwen ritueel word al jaren lang van vrouw op vrouw doorgegeven en is erg krachtig, het laat je herboren worden in je eigen vrouwelijke kracht.

Het zorg ervoor dat je eigenwaarde en zelfvertrouwen weer gaat doorstromen.

Als je eenmaal de rite hebt ontvangen mag je zelf de rite ook doorgeven aan ander vrouwen. Zodat zoveel mogelijk vrouwen deze blessing kunnen ontvangen.

De rite kan door alle vrouwen ontvangen worden of je nu jong of oud bent, met of zonder baarmoeder en wel of geen kinderen hebt en al wel of niet menstrueert.​

De Rite of the Womb is een oer oude blessing uit het amazone gebied die zeer krachtig is en er voor zorgt dat je nog meer in je vrouwelijke kracht en zachtheid komt.

Duur van The Rite of the Womb: ongeveer 2,5 uur

Kosten  € 45 p.p

Wil je ook deze mooie Rite of the Womb ontvangen

Ga naar agenda voor acutele data

Ervaring van een deelnemer:

Lieve Quirine,

Op 1 juni heb ik deelgenomen aan het Rite of the Womb ritueel. Ik heb dit als heel mooi en bijzonder ervaren, het was ook heel ontspannen! Ik wil je hiervoor bedanken en je tevens laten weten dat ik inmiddels al 11 weken in verwachting ben! In juli hadden we een positieve zwangerschapstest en tot nu toe gaat alles goed en hebben we een kloppend hartje en een bewegend mini mensje gezien!
Nogmaals heel erg bedankt, ik ben ervan overtuigd dat het ritueel een positieve bijdrage heeft geleverd aan het gezond zwanger worden!

Er was ook een deelneemster waarvan ik de naam even kwijt ben, maar ze had lichtblonde haren en was met haar vriendin. Ze heeft toen ook een rozenblaadje voor mij gewenst, wat ontzettend lief was!

Lieve groet,

Stephanie